Ας γνωριστούμε...

Εμείς

Αποτελούμε μια ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση για τις εκδηλώσεις σας. Βρισκόμαστε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα στην περιοχή του Πικερμίου στο 66ο χλμ επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, και διαθέτουμε εύκολη πρόσβαση τόσο από την Λ. Μεσογείων όσο και από την Αττική οδό (έξοδος 16 – Ραφήνα). Παρέχουμε parking για την διευκόλυνση των επισκεπτών.
Η πορεία της αίθουσας Οινοτροπία μέσα στο χρόνο, την έχει πλέον καθιερώσει ως μια από τις πιο οργανωμένες και υπεύθυνες αίθουσες στο χώρο των εκδηλώσεων. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στην Οινοτροπία!

Λίγα λόγια για το χώρο μας

Η Οινοτροπία είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε με επίκεντρο το κρασί όπως δηλώνει και το όνομα της, αλλά και τη θεματολογία της προσεκτικά επιμελημένης διακόσμησης. Ο χώρος προσφέρεται σε ξεχωριστές τιμές για πελάτες που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις με επιμέλεια των μενού από το Club Service Catering. Ο πολυτελής εξοπλισμός που πλαισιώσει ιδανικά τα μενού και οι άνθρωποί μας, άρτια εκπαιδευμένοι με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που διαθέτουν συμβάλλουν μοναδικά στην επιτυχία της εκδήλωσής σας και γίνονται ο καθρέπτης της ασυναγώνιστης ποιότητάς μας και της φιλοξενίας που προσφέρουμε. Πεποίθησή μας είναι πως η κορυφαία ποιότητα των υλικών αποτελεί τη βάση ενός ξεχωριστού φαγητού. Τα μενού μας συνθέτουν γεύσεις εμπνευσμένες από την Ελληνική και ευρύτερα Μεσογειακή κουζίνα, και ανταποκρίνονται με επιτυχία στις γευστικές απαιτήσεις του ευρύτερου κοινού. Στον εσωτερικό χώρο δεσπόζουν τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου που εμπνέουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με έντονη την αίσθηση του ρομαντισμού. Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι 200 (καθιστών) ατόμων. Ο εξωτερικός χώρος αποπνέει μια γήινη αύρα με τις ξύλινες πέργκολες που περιβάλλονται από το πράσινο, δημιουργώντας μια μικρή όαση ειδικά τους θερινούς μήνες.

Συνεργάτες

Μπορούμε να σας προτείνουμε αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες που συνεργάζονται επιτυχώς με το χώρο μας. Έχουμε προτάσεις για μουσική κάλυψη, για φωτογραφική κάλυψη και για διακόσμηση, χωρίς να αποκλείουμε τη δυνατότητα να έχετε τους δικούς σας συνεργάτες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την διαφορετικότητα στην εκδήλωσή σας, μέσα από την πλήρη επαγγελματική κάλυψή της.